Tumblr Mouse Cursors

субота, 30. мај 2015.

Goodbye for now ♥ ☺




Zdravo drugari.
Ne znam kako da zapocnem ovaj post,ali evo ovako.U poslednje vreme ne pisem cesto postove,i razlog zbog toga nije skola.Jer,jednostavno nemam volje i nemam zelju za pisanjem kao pre,tako da mislim da cu da prestanem na neko vreme dok skupim ideje i dok sve saberem na jedno.Da vidim da li zauvek odlazim ili cu ostati ovde,sa vama.Definitivno ovo drugo.Treba mi malo vremena i prostora da sve skupim na jedno i razjasnim sebi neke stvari,i neke odluke. Ja imam ideja,i to je super.Ali,nemam volje za pisanje.Nekako,to je otislo iz mene,i vraticu se kada se volja i zelja vrate.Kada budem imala tu mogucnost,dovoljno prostora i super ideju.
Ne brinite,ne idem zauvek.Bar tako mislim,a i ako odem,pa kakve ima veze? Nemojte da mislite da vas ostavljam zauvek,ili tako nesto,nemojte to nikada da pomislite! Ja nikada vas ne bih ostala.Do sada nisam znala ime za moje fanove,ali evo,odlucila sam.Jelenacalsi.Mozda nije nesto specijalno ili nesto woow,ali to je ime za moje fanove i tako ja zelim da se zovu.Mislim da se necu vratiti uskoro,mozda gresim,mozda se vec sutra vratim sa novim spektakularnim postom.Ali,osecam da mi treba tog prostora,vremena da resim neke "probleme" i mozda ocene.Do tada,goodbye ♥ ☺



Volim vas moji Jelenacalsi! I ostali! ♥ ☺

Vidimo se,kad-tad ☺




5 коментара:

  1. Jelena,bez uvrede ali mislim da nije bas lepo to davanje imena svojim fanovima. Pogotovo ako imas manje od 100-200 citaoca, a i malo pre rekla si da se mozda neces vratiti.
    Ok, ako se tako osecas onda prestani na neko vreme ali se obavezno vrati. ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Mnogo mi je zao sto nece biti tvojih postova u skorije vreme , ali se nadam da ces se uskoro vratiti pisanju. Razumem te u potpunosti i zato te podrzavam. Srecno u skoli. ♥

    http://styleonfirstplace.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман31. мај 2015. 08:32

    Ha, idi! Ni ne treba blogu neka utripovana koja vec sa 47 citaoca daje fandom!
    I takav potpis ima Tijana :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dragi anoninče,vidiš,sad u inat tebi neću da odem.Sutra ću napisati novi post! I da,Tijana ima potpis Mrs.Tijana a ja sam Miss.Jecky.


      Poljubac :*

      Избриши