Tumblr Mouse Cursors

понедељак, 20. април 2015.

The Liebster award TAG ♥


Evo mene i jos jednog posta.Posto sam tagovana,resila sam da ga napravim,moram da priznam da ce biti veoma dugo,ali sta da se radi,moram vam reci nesto vrlo vazno,ali to cu posle srede uraditi,da znate odmah :) Vec ste videli po naslovu da je ovo Liebster award TAG,i ja sam jako srecna sto sam nominovana jer..ovaj TAG mi je prezanimljiv! :)
Hajdemo odmah,uzbudjena sam. ^_____^
Pravila su: - Treba da objavite link bloga osobe od koje ste nominovani za ovaj TAG.- Odgovorite na 11 pitanja koja vam je ta osoba postavila.- Odgovorite 11 zadatih pitanja.- Nominujte 11 blogera koji imaju manje od 2OO citalaca.- Kreirajte 11 novih pitanja na koja ce osobe koje ste nominovali,u ovom TAG-u da odgovore.
Mene su tagovale:
Teodora - (
teodorassmallworld.blogspot.com)Milica i Ana ( tinadreamer.blogspot.com)
Drage .. ☺ ♥
Hvala vam puno na nominaciji,stvarno mi znaci,hvala sto ste me tagovale,presrecna sam,dodje mi sada da vas izgrim i izljubim puno puno puno :* ♥ 


1.Sta blogovanje znaci za tebe?

Ja blog dozivljavam kao licno moj sajt,gde mogu da provodim celo vreme,kao da sam u licno svom svetu,kao da uzivam u njemu satima,da se divim svim lepim blogovima..Meni je blogovanje hobi vec duze vreme,ali ne mogu da kazem neko profesionalno misljenje.Ja blogovanje puno volim,i nikada necu obrisati blog,nikada vas necu ostaviti.Jer ovde mogu da izrazim misljenje,a da se vi slozite samnom,da me posavetujete da mi dajete podrske da budem bolja u stvarnom zivotu,da lakse,lepse i bolje shvatam stvari.To sam sve naucila,i toga se pridrzavam.Eto,to ze mene znaci blogovanje.

2.Da li si ikad dobila zlonameran komentar na blogu i kako si reagovala?

Ne,nikada nisam dobila negativan komentar.Ne znam zasto,ali valjda su se hejteri povukli i shvatili da nas,blogerke i jutjuberke nije briga za njih.Mozda ima jos vise hejtera nego pre,ali nisu nasli zamerku u mom radu,ili nemaju potrebu da me hejtuju,jer vide da sam pametnija od njih.Kao i svi mi.Nisam nikad dobila zlonameran komentar,nadam se da nikad necu jer se stvarno trudim,ali ako ih bude,odreagovacu smireno,odgovoricu nekad,ali da se ne uplicem u svadje,a najradije cu ih ignorisati,jer je to ono sto oni najvise mrze :) I da,svaki hejt komentar cu objaviti.
3.Tvoji omiljeni blogovi su....

Ovde kod nas - blogera ima puno dobrih blogera i svako pise dobro,na svoj nacin.I ne mogu da izdvojim samo nekoliko.Izdvojicu pet,ali znajte da sam teska srca njih izabrala,jer su mi svi stvarno dobri :) ♥ Evo ovako: Tijana's Diary,Teodora's Small World,World around you,Anja's Diary,Dorotea for help you/us ili kako vec ime ide :)

4.Sminka ili prirodan izgled?

Definitivno prirodan izgled.Uvek lepse izgledate prirodno,a ne sa sminkom.Mislim da ne treba svoje lice upropascavati sminkom,ima za to vremena uvek :)

5.Da li ti smeta ako je neko neredovan na blogu?

Ako je neki blog sto volim da citam i redovno pratim,onda da.U redu je ako to jedan-dva dana ili 5 pak' ali da ne pises mesecima to je vec preterano :)

6.Kakve blogove pratis - moda ili lifestyle?

Vise pratim lifestyle.Vise su mi prilagodniji i super su mi.Ne volim da citam o modi,i outfite,to nikada ne citam i jednostvano to ne volim,tako da vise volim lifestyle. :) ♥

7.Imas li idola - teen uzora?

Ne znam na sta se tacno odnosi,pevaca,glumicu itd..Tako da cu reci sve moje teen uzore.
Mateja Vukasinovic,Igor Lazarevic,Teodora Acimovic,Tijana Minic :) ♥

8.Kako sebe zamisljas za par godina?

Kao uspesnu blogericu,kako zavrsavam skolu sa svim peticama,kako mi je super sve,imam najlepseg i najboljeg decka na svetu,najbolje i verne prijatelje ♥ :)

9.Da li volis skolu i kakav si djak?

Volim skolu,i volecu je sve dok ne dodju teski razredi i kada budem morala da bubam 24 sata dnevno.Odlican sam djak,teram prosek do 5,00 jer mi je za sada 4,85 ;) ♥


1O. Sta mislis o ljubavi u osnovnoj skoli?

Kada se zaljubis,to je skroz okej i necu nikoga da sprecavam da bude zaljubljen.Ali da sada u osnovnoj skoli imas vezu,to mi je malo prerano.Polako,ima vremena za to.Prvo zavrsi skolu pa onda ljubav.Ljubav treba upoznati na pravi nacin,i ako to zbrzate,sta je ljubav nikada necete otkriti :)

11.Knjige ili casopisi?

Ne mogu da se odlucim.Sve mi je tako dragoceno i vredno,obadvoje mi pomazu i ne mogu da se odlucim za jedno,nikako :)


Teodorinih 11 pitanja:

12.Zbog cega si napravila blog?

Pa ja nemam neki bas poseban razlog sto sam napravila blog.Nego jednostavno videla sam da to drugarica radi,i bilo mi je zanimljivo pa sam krenula i ja i sta da se radi,postalo je zarazno :)

13.Opisi sebe u tri reci...

Tvrdoglava,pricljiva,druzeljubiva.

14.Jedan omiljen blog i zasto?

teodorassmallworld.blogspot.com
Ovo mi je omiljeni blog zato sto,kada god mi treba podrska,ja odem kod nje.Kada joj kazem kako sam uspela,ona me podrzi,a njena podrska mi tako puno znaci.Ona je iskusna i njeni postovi su strava,dosta iskusni i dosta zreli.Puno me podrzava i ona je stvarno kao niko drugi posle porodice i mnogo je volim  i njeni postovi su strava ;) ♥


15.Da li si ikada pozelela da ostvoris YT kanal?

Da,pozelela sam.Mogu iskreno da vam kazem.Dok jos nisam znala za blog,stalno sam zelela da budem jutjuberka,snimala sam videe telefonom ali ih nisam postavljala,ali jednostavno taj san se nikad nece ostvariti,a i nekako me to vec prolazi,tako da ... :)

16.Sta ne volis kod ljudi?

Dvolicnost i laz.To je ono sto me najvise pogadja tamo gde ne treba,i onda to znaci da se necu druziti puno sa tom osobom.Mislim da ovo svi ne volimo kod ljudi,i da skoro svi imaju slicno ili isto misljenje :)

17.Sa kojim blogerima bih htela da imas zajednicki post?

Sa Tijanom,i sa predivnom i dragom Teodoricom :) ♥

18.Sa kojim blogerima bih htela da se upoznas?

Sa svakim ko ucestvuje u grupi ~Only for bloggers na gmailu,svi su mi predragi,svi su preslatki,predobri,preduhoviti prema meni,ne svadjamo se cesto,uglavnom se slazemo i svi su fini prema meni,i ne samo prema meni :) Mnogo ih volim i sve njih bih volela da upoznam^^

19.Tvoji hobiji?

Pisanje bloga je moj najomiljeniji i jedini hobi.Ali volim da igram odbojku i svake veceri je igram sa prijateljicama,i to volim,ali ovako ne treniram odbojku. :-)

2O. Da li volis da fotografises?

Ja ne volim da fotografisem.Ja obozavam da fotografisem! Volim neki poseban trenutak da zabelezim slikom ili nesto drugo,prirodu,hranu,neki selfie ili bilo sta.Sve slike ispadnu lepo na svoj nacin i volim da fotografisem.Imam ucitelja koji se razume u umetnost i fotografiju i to radi vec 27 godina,i od njega pomalo ucim i on mi je uzor u fotografisanju :)

21.Da li se sminkas svakodnevno?

Ne sminkam se svakodnevno.Baby lips uvek stavljam,stalno ga koristim,a maskaru samo za posebne prilike i to je to,nista vise ne koristim od sminke :)

22.Omiljena knjiga?

Ne mogu da biram jednu,moram dve ili cak vise.Ali trenutna koju citam je : Mir-Jam: Devojka sa zelenim ocima i mogu reci da je knjiga vredna citanja :)

Micina i Anina pitanja:

23.Da li bih volela da letis?

Volela bih,narvano.Ali kada bih letela,ove osobe koje su dole ne bih mogla da ostavim tako same,kada bih vecno letela,bila bih tuzna jer ove osobe dole ne mogu da lete samnom i ne mogu da vide lepotu naseg grada u visini.Volela bih da letim,naravno ali jako kratko,samo da proputujem svetom i odmah bih se vratila na tlo :)

24.Da li se sminkas i kada?

Samo za posebne prilike i to samo Baby lips u boji i maskaru. :)

25.Zasto volis da blogujes?

Odgovor mozete potraziti u ranije postavljenim pitanjima :)

26.Bez cega ne mozes?

Bez svoje porodice definitivno.Moja porodica i familija mi je sve na svetu,njih najvise volim i njihovo misljenje mi je najjvaznije.Bez njih ne mogu,a ovo ostalo sve dodje i prodje :) ♥

27.Da li si zavisna od necega i cega?

Zavisna sam.Zavisna sam od bloga,mislim koja blogerka nije? :P

28.O cemu najvise volis da pises?

O raznolikim temama volim da pisem i za jednu se ne mogu opredeliti.Ja sam lifestyle bloger i to mi totalno odgovara,necemo da menjamo :)




Mojih 11 pitanja:

Kako vam se zove najbolja drugarica?
Sta vam je bitno da jedam blog poseduje?
Kada ste poceli blog i zasto?
Omiljene grickalice?
Da li vise volite outfit postove ili TAG postove?
Crna ili bela boja?
Omiljeni kozmeticki proizvod?
Izdvoj top 5 omiljenih jutjuberki...
Sta vas najcesce rasplace u filmovima?
Omiljena serija?
Jel ste nekad gledale PLL i ako jeste,kakva vam je serija?


Tagujem:

http://dragana12.blogspot.com/
http://lickadiary.blogspot.com/
http://www.elsinkutak.blogspot.com/
http://sandrin-kutak.blogspot.com/
http://photographywithmystyle.blogspot.com/
http://milicinkutak123.blogspot.com/
http://styleonfirstplace.blogspot.com/
lovelifewithemma.blogspot.com
iamforeverdirectioner.blogspot.com
iamforeverdirectioner.blogspot.com
http://missmartafashionandcosmetics.blogspot.com/





Nadam se da se uzivali u ovom postu,i vidimo se sledeceg puta,bye ♥ :D 


15 коментара:

  1. Totalno nezrelo. Mislim onaj ko zeli da cita blog umisljene devkhcice je lud. Jmas 9 godina. Ne pripadas ovde..svi koji imaju blug su zreliji i pametniji. Prvo, da slikas ne umes to se vidi iz mutnih slika. Ali si mnogi smesna. Imas smisla za humor kao sto si rekla da se sminkas sa 9 godina hahahhhaahahaha. Umrla sa od smeha. A i to da umisljas da imas dobar blog i da te ne hejtuju zbog toga. A tvoj blog je toliko nezreo. Kad malo porastes nastavi sa pisanjem jer ces imati dobar blog, ali sada je stvarno rano. Nije hejt, samo kritika #No8t

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vau,dobilia sam prvi hejt,svaka mi cast ! :)
      Dragi anonimce,mnogo mi znaci tvoje misljenje i podstice me da idem dalje,hvala ti puno sto si napisao ovu "kritiku" jer je stvarno dobrodosla :-) ♥ I da,mislim da si pogresno shvatio,nisam rekla da se sminkam sa 9 godina,samo stavljam maskaru i Baby lips,a to sminkanje nije,pogresno si razumeo totano :)
      Usput znam ko si,tako da ti nista ne vredi anonimno da se krijes :)
      Jos jednom ti VELIKO hvala ♥

      Ljubim te i volim :* ♥ ^^

      Избриши
    2. Аутор је уклонио коментар.

      Избриши
    3. Sta je tebi? Kakl mozes da je tako kritikujes i ubijas u pojam??? Ostavi je !

      Избриши
    4. Ivo,opusteno ☺
      Ona me samo podstice da jos vise radim i da se borim za svoj blog ☺ ♥

      Hvala ti sto me branis ♥ :*

      Избриши
    5. ahhahahahahhahahaa anonimcu prvo sebi kupi mozak,pa se onda javi...poz do tada :*

      Избриши
    6. Nista omiljena moja ♥♥♥

      Избриши
    7. Sandrice,kraljica si ☺
      I hvala ti sto me podrzavas,i branis od ovog podlog anonimca ♥

      Ali stvarno mi ne treba tolika podrska,nek pise ☺
      To me samo ohrabruje da nastavim dalje! ☺ ^^

      Избриши
    8. Ajde odleprsaj anonimcu! Pre bih rekla da TI ne pripadaš ovde, ne ona.Jelena je stvarno divna i zanimljiva osoba i ona će biti uvek sjajna.Ako si tolika kukavica otkrij anonimnost iako Jeca kaže da zna ko si ti.Ako ti se ne sviđa blog, ne moraš ni da ga čitaš...

      Избриши
  2. Aww, ja? Uzor? Hvala ti ♥ Ne obaziri se na anonimca, samo pređi preko toga. Imaš svoje čitaoce i kome se tvoj blog ne sviđa, ne mora da čita ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da draga ♥ ☺
      Ni ne obazirem se,on me samo podstice da radim dalje i da se borim za svoj blog ☺

      Избриши
  3. Super tag. Blago tebi kada volis skolu , i blago tebi kada volis da ucis. Ja ne podnosim skolu i mrzim ucenje i sve bih drugo radila samo da ne ucim ali ipak sam odlicna. :D
    Hvala ti puno na nominaciji , ali vec sam bila nominovana pa sam vec uradila ovaj tag. ♥

    P.S. Novi post na mom blogu:
    http://styleonfirstplace.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Super post *tag(. Hvala na nominaciji ♥
    A hejter nije yadovoljan sobom pa bes iskaljuje na drugim. -.-
    sandrin-kutak.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post! ♥ Ne obaziri se na anonimce!!!!! ♥ Ja sam također počela bloggati sa 9 godina, i imala sam blog koji je bio bolji od mog trenutnog, što znači da se ne trebaš obazirati ni na godine ni na šminkanje. Ja također stavim Baby Lips, ali to nije ni ruž niti šminka već labelo. ANONIMČE pokopaj se!!!!

    unicornia-lara-i-karla.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Veoma dobar post!
    Pusti anonimca i svaka čast što ti je došao anonimac a to je samo dokaz da si bolja o njega .

    Digni glavu i samo hrabro !

    -Milica

    ОдговориИзбриши