Tumblr Mouse Cursors

понедељак, 23. март 2015.

Recenzija Baby Lips - Pink Punch ♥




Iiii,cao.Danas vam pravim recenziju Baby Lips - Pink punch jer sam ga dovoljno istestirala da bih vam rekla svoje utiske.Inace,slika gore nije moja,to sam inace onako,samo da bih bilo nesto gore,jer me je mrzelo da pravim naslov.Hajdemo odmah na post :)


Sto se tice pakovanja,stvarno je preslatko.Rozo-zuto.Kao da su znali koja mi je omiljena boja,roza.Znaci,pakovanje mi je preslatko.Otvara se vrlo lako i zatvara se uz klik.Dosta je crstvo tako da nece puci,jedino mozda malo na vrhu,kako je meni kod Cherry Me.Takodje,kolicina je super i dosta je praktican,mozete ga nositi u torbici stvarno svugde :)


Kao sto sam rekla,velicanstveno je dugacak.Ali ja ga nisam bas tako prikazala.Dugotrajan je takodje.Boja je prelepa u pakovanju,a takodje i kada se namaze,ma svugde je prelepa stvarno. ♥ Moj je kupljen u Lilly-u na snizenju od 2OO dinara :) Izvinite zbog noktiju,nisam stigla da ih sredim.


Tekstura mu je vrh vrhova.Stvarno super,masnija je ali je meni savrsena jer mi onda pruza hidrataciju duze vreme.Meni ta masnoca inace ne smeta.Hidratacija mu je stvarno super,ispucale usne odlicno stiti.Roze je boje,ali dovoljno blage da ga mozete nositi u skolu,ne u previsokim kolicinama.Ja sam ga jednom nosila za bioskop i to u povecim velicinama jer su mi usne bile u uzasnom stanju. (cisto da znaju oni koji su me prozivali) Super je stvarno sto se tice toga.Obozavam ga ♥



Kao sto sam rekla,boja je prelepa svugde.Tako cu vam pokazati swotch mog Baby Lipsa.Savrsen na kvadrat.Zar nije? Jos lepsi je na usnama,ali nije dobro ispala slika,tako da.. :)




To bih bilo to za ovaj post,koji je vas omiljeni Baby Lips?






2 коментара: