Tumblr Mouse Cursors

понедељак, 15. јун 2015.

#STOPYULIN2O15!!!!!!!




Kada sam videla ovo na Milinom blogu,ja sam totalno poludela.Kinezi za mene vise nisu ljudi,vec ubice,i to velike ubice! Kako mogu nesto tako da rade nevinim i ne duznim i tako slaatkim stvorenjima.Ne znam sta vise da kazem.Ni jedna rec nije dovoljna da opise koliko mi je zao sto ih ubijaju! Da samo vidite sta im sve rade u Kini,pecu ih na raznju milione pasa,pucaju u njih ladno iz puske,ja sam,dragi ljudi,plakala kada sam to videla,toliko bezdusnosti i ne ljudskosti.Kinezi su se pokazali kao zivotinjski narod.Od sada,pa dok ne umrem,necu krociti u kinesku prodavnicu,vecno se zaklinjem! Oni su velike,prevelike ubice da bi ih neko voleo.Sram i stid ih bilo! Osramotili su svoj narod,i svoj punos,svoju cast i ljudskost! Gade mi se iz dubine duse,ma sta iz dubine,celom dusom mi se gade.Majmuni najveci!!!!!!!!!!!!!!!!!!


POST SE MALO KASNIJE BRIŠE.
U Kini svake godine, 21.-og juna održava se 'festival' u kome se muče psi, ubijaju se, i jedu. Agencije za zaštitu životinja su odlučile da se umešaju i zaustave to. Ako bude bilo mnogo hashtagova na fejsbuku, tviteru i instagramu pod nazivom '#stopyulin2015' uspećemo da sačuvamo živote pasa i mačaka. SVI ZAJEDNO! VAŠ MINUT SPASI NEČIJI ŽIVOT! POKAŽIMO LJUBAV!




 



 

10 коментара:

  1. Ne znam zasto ali ovo mi ne smeta. Cak sto vise nemam nista protiv. Pasa je previse i ima puno ujeda ne suznih ljudi. Umesto sto pisete ove postove, mozda trebate da uradite nesto ili da date makar 10 dinara onim ljudima koji nemaju hleba. A ne da spasavate pse koji mogu i tebe jednog dana da uhedu ( ne daj Boze)!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ivo,izvini ali stvarno mi previse zameras.Izvini,ali ako ti se ne svidja o cemu bisem,izclani se.Ne trazim ti da budes clan ako ti se ne svidja moja pozadina,ako ti se ne svidja neki film i ako ces me osudjivati da li da pisem o ovome ili da dam 1O dinara gladnim ljudima.Problem je sto to u Kini rade svake godine.Ivo,izvini ali ne znas kako je tim psima.Kako bih se ti osecala kada bih tebe pekli na raznju,tukli i pucali na zivo a da ti ne mozes nista? Ili pak' tvoju porodicu? Nedaj Boze,ali..

      Избриши
    2. Jelena to je moje misljenje! Pozadina je bila na mom blogu i zato sam trazila da je promenis, a sto se tice filma samo sam ti rekla svoj utisak o njemu jer sam ga gledala i nije mi se dopadao pa sam svoje mialjenje podelila sa tobom jer, ocigledno ces ga gledati. A meni se svidja sto si humana ali bolje bi bilo da smo sakupili malo para za neku jaavnu kuhinju za beskucnike. Pse ne volim jer ce njima ljudi pre pomoci nego svojoj rasi koja je u gorem stanju od pasa. A sto se tice tog poredjenja, zamisli samo da si ti ili tvoja porodica gladni negde.
      Moje mialjenje o ovome je tako iz privatnog razloga i psi ce mi uvek biti na zadnjem mestu u zivotu.

      Избриши
    3. Ivo,molim te izclani se iz mog bloga.Ne zelim da mi neko soli pamet kako treba da dam nekom 1O dinara,da promenim pozadinu ili da ne gledam film.Molim te,nemoj odgovarati,samo zaobidji.Inace,ja bih bila gladna,bolje je biti gladan i na ulici nego da te ubiju na zivo,muce te, i prodaju tvoje meso kao hranu.Vidim,i Tijana je postavila taj post,isti a tebe nema da prigovoris da ona da 1O dinara.To je zato sto ce se ona naljutiti pa necete pricati.Vidim da ti nesto smeta kod mene. A ako to mozes da pises Tijani,i da "izrazis" svoje misljenje,zasto to ne odes pa sada ne uradis kod Tijane? Jel smo ja i Tijana nesto razlicite? Obe pisemo blog,i obe smo ljudska bica. Idi sada,reci to njoj.Verovatno ces joj to izraziti na lepsi i kulturniji nacin,da se slucajno ne bih naljutila.Nije meni do Tijane,do psica i ostalo.Psi su ljudska bica isto kao i mi.Disu,jedu,piju.Sve sto i mi,samo sto ne progovore.U drugoj su kozi,kakve to ima veze? Ako ti smeta sto sam ovo postavila,molim te,izclani se iz mog bloga.

      Избриши
    4. Ivo sry al mng seres. Uvek moras doci i nesto protivreciti. Ok ti imas svoje razloge, ali npr meni je neko otrovao macku, mojoj drugarici namerno ubili kera i jos ga ostavili ispred njenih vrata. Idi protivreci tijani ako imas muda. Ali neces jer oces da tijana ima blistavu sliku o tebi, zato se stalno svadjas sa njenim hejterima. Idi ti daj 10 din, otkud znas da mi nismo dali? Oces da znas u koliko humanitarnih akcija sam ja ucestvovala? Ti si lako mogla da budes pas a ja ti, i da dodjem i serem kako te treba ubiti.. O Boze s kim delim Bloggeriju +++

      Избриши
    5. Izvini Jelena. Ne smeta mi kod tebe nista. Malo sam razmislila o ovome i u pravu si!
      Tijanin blog sam tek sada posetila i ne zelim da komentarisem vise. Cak sam i u svom zadnjem postu napisala da si bas humana i dobra.
      Volim tebe i tvoj blog. Mozda ti se ne cini tako ali to je istina. Jos jednom izvini i #STOPYULIN2015!!!!!!

      Избриши
    6. Hvala ti,oprastam ti ♥ ☺ Dobro je da si uvidela gresku.

      Избриши
    7. Ljudi,svi smo mi različiti a bilo bih glupo da smo svi isti,napisaću i o psima ali prvo ovo.Uvek se neko u Bloggeriji svaða a onda miri.Ja volim sve u Bloggeriji.Nato,Ivo sada je red da se vas dve pomirite,ako želite jer za mene to znači svaða.Jeste Ivo da ti uvek doðeš na moj blog i da nešto napišeš ali za mene je to odlično i shvatam kao divan savet.Nato,zašto si obrisala blog :'( ?

      Sad je red na pse.
      Ja sam veliki ljubitelj životinja a pogotovo pasa.Jednu moju drugaricu je ujeo pas jer je video sigurno i nekako osetio da ona ne voli pse a mene nije ujeo jer ih obožavam.Jeste,Jelena da si videla kako lagano šutiram onog psa (Snupija) jer mene i seku prati svaki dan u svako doba.Pored toga,Ana i ja smo spasili jednog psa kada smo išli i kada smo se vraćali iz škole.Imao je 2 polomljene noge :'(
      Zvali smo one lekare za pse,uvek zaboravim ime.I sada bih tako volela da ga vidim i to bar jednom i pitam se gde je sada,i šta radi.Zašto kinezi muče i ubijaju i jedu pse? Znam odgovor ali ne bih da blebetam još više.Jer bih rekla i reči koje nisu primenjene za javnost.
      Zauvek zaustaviti ...
      #StopYulin2015
      #StopYulinForever


      -Milica

      Избриши
  2. Анониман17. јун 2015. 13:32

    Saznala sam za ovo preko oko tri godine. Sa drugaricom sam šetala mopsa i njegov vlasnik nam je rekao da ih Kinezi jedu kao dobar dan. Nisam više mogla da pogledam to kuče, jer svaki put kad bih to uradila zamislila bih grozan prizor. :/

    http://savetiizasve.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши