Tumblr Mouse Cursors

среда, 8. април 2015.

Kako da provedete vreme za uskrs? with Iva.




Uskrs mi je definitivno najomiljeni praznik i najvise u njemu uzivam,i najvise mu se radujem.Tako sam ja odlucila da napravim post na ovu temu,zajedno sa Ivom sa bloga ivasspecialseciton.blogspot.com (I'M SO HAPPY♥) Ona jos nije objavila post,ali ja necu imati vremena ranije,pa cu sada da sve to lepo napisem.Napisacu vam kako da provedete Uskrs ako ne idete po jaja.Da napravite svoj mali treapty..Hajdemo.




1.Pravite kolace

Nikada nije na odmet malo kolaca ili bilo cega,zar ne? Opet,pomognete mami i baki i zasladite se sami.Mozete da budete kreativni,i napravite nesto na sprat,nesto ukrasite,a opet cete biti zadovoljni jer ste nesto napravili,a za to se potrudili.Bicete zadovoljni jer ste napravili ipak nesto,pomogli baki i mami,zasladili se i potrudili se.Sta cete lepse?


2.Druzite se sa drugaricama

Ako vam je dosadno i ako ne znate kako da posvetite vreme sebi i sta da radite...posvetite vreme drugaricama.Setajte,pricajte,pravite treapty,svratite do mesta gde ste se cesto igrale.Budite zajedno,odvoji ovo vreme za njih ako nisi do sada,potrudi se da vise budes sa njima.Jer ako do sada nisi,mislice da si se naljutila na njih ili nesto slicno.Zato..idi do njih,pozovi ih i druzite se!


3.Ucite

Mozda cete sada reci da sam luda,ali da..ucite.Ucenje nije na odmet i uciti par lekcija nije na odmet jer ste neko vreme mirni,pa ne morate da ucite,jel sam u pravu? Oh,da jesam! Nije na odmet,a opet potrosicete sebi vreme i nece vam biti dosadno.Uradite domaci,i to je nesto jel..Hajmo realno : Da ucimo koliko jedemo,do sada bih vec svi diplomirali.


4.Provedite vreme sa porodicom
Za porodicu trebate najvise vremena da odvojite.Ja nisam bas u tome dobra,ali cu verovatno i njoj posvetiti neko vreme.Pijte sa njima nesto,pricajte,pomazite mami ili nesto slicno.Bicete zadovoljne,srecne i ispunjene i sve ce biti savrseno dok ste sa porodicom jer je porodica neko ko uvek brine za vas i cuva vas.

5.Slikajte

Mene slikanje prirode izrazito opusta,uzivam u tome.Slikanje je nesto sto ja volim i mislim da najveci objektiv lezi u srcu kao sto je rekla Iva sa kojom pisem ovaj post :) Mnogo volim da fotografisem,nadam se da cete i vi uzivati :)





To bih bilo to za ovaj post,izvinite sto je kratak,zurila sam :) 





3 коментара:

  1. Odličan post. Jako je koristan. Zaista divni saveti. Ja ću definitivno da učim ceo ovaj raspust jer mi je probni prijemni za manje od 15 dana , a ništa nisam obnovila. :)

    P.S. Novi post na mom blogu:
    http://styleonfirstplace.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Odlicni saveti ♥
    http://girlsmakeupbysanjah.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Super je
    Pogledaj na mom blogu novi post, upitanju je saradnja sa Emmom sa bloga iCat
    suzanas1.blogspot.com

    ОдговориИзбриши