Tumblr Mouse Cursors

петак, 3. април 2015.

Jelena's Treapty! ♥



Hellou dragi moji.
Jako ste mi nedostajali iako znam da sam ja vas prva napustila.Stvarno izvinite na tome.Samo moram da vam kazem da ce March favorites izaci sutra,tako da ga ocekujte! Imam svasta da vam pricam,krenimo odmah.


Prvo sto se zanimljivo desilo jeste da sam pre raspusta bila u muzeju u mom gradu sa mojim razredom.Ja sam se bas bila uzbudila,mislila sam kako je to neka sjajna izlozba,puna zanimljivih predmeta i stvari,medjutim u pitanju su bili samo crtezi,i pored neke knjige,kao stripovi.Ja se da vam kazem,uopste nisam odusevila.Crtezi jesu bili lepi,i to je stvarno uradjeno sa trudom,tacnije puno truda.Ali bila je tu neka mala prezentacija o tome.Jedan covek je pricao o njemu i njegovim crtezima,i nije dobro znao tekst.Zamuckivao je i sve slicno.Bilo je bas dosadno,ali na neki nacin i zanimljivo.



Sledece sto se desilo je to sto smo isli na mini rukomet.Trebali smo da igramo dve utakmice,bez obzira da li prvu izgubimo,ali jedna ekipa nije dosla tako da nista od toga.Prvu smo igrali protiv Dusanove skole,i moram vam reci da su devojcice pukle.One su nas grebale,a meni su prst posekle,i isla mi je krv.Nije velika rana,ali ja cu njima sledeci put otkinuti glave hah.Samo drsko,na fin nacin.



Desilo se takodje jos nesto preeeeeeeezanimljivo! Danas sam dobila protezu! Yeaah baby! Znam da sam mozda jedina osoba koja se raduje protezi,ali za to me nije briga.Nemojte da se brinete,ne nosim fiksnu,nego obicnu.Moja je rozo-bela bez ikakvih dodataka kao sto su sljokice i stikeri.Ne mogu sasvim normalno da pricam i ne mogu da izgovaram nesto preterano dobro reci.Ne mogu da izgovorim slova 
č i š sto mi bas smeta,moram da priznam sebi da izgledam veoma slatko sa protezom,necu da se hvalim ali...haha zezam se ;)



Ima jedna serija koju bukvalno i dan i noc gledam,ne skidam se sa kompjutera.Pogodite kako se zove..mozete samo da nagadjate.O da,Pretty Little Liars baby! Ja ih gledam preko kinoteka.ba,sjajan je sajt,besplatan je samo treba da se registrujete,i mozete sve da gledate! :D I ima prevod.Savrseno nesto,totalno sam se zaludila sa PLL,obozavam ih ♥ Ne prestano me muci ko je -A,mada vec znam ali zelim da vidim kako otkrivaju to ;)



5 коментара:

  1. I ja gledam serije preko kinoteke.ba,baš sam je spomenula u prethodnom postu


    lickadiary.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Super post! Drago mi je da si vratila blog!!! :-) Nikako da odgledam barem jednu epizodu PLL. Nadam se da cu uskoro pogledati.

    ОдговориИзбриши
  3. Super post. Jako si slatka dok nosis protezicu. :)
    Uclanila sam se u tvoj blog i pratim te preko google + i mnogo bi mi znacilo kada bi ti to isto uradila i na mom blogu. ♥

    P.S. Novi post na mom blogu:
    http://styleonfirstplace.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan je post!! :)
    I ja još malo treba da dobijem protezu!! :)

    Poseti moj blog!!
    Novi DIY post je na njemu!! :)
    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post!
    -Verujem ti...Muzeji su pomalo dosadni,haha.
    I ja nosim protezu,noći i naravno Pretty Little Liars su pre *O*


    elyandyou.blogspot.com

    ОдговориИзбриши