Tumblr Mouse Cursors

уторак, 24. март 2015.

Zajedno smo jace TAG



Zdravo svima evo danas sam odlucila da vam konacno napisem Zajedno smo jace TAG.Jer sam tek juce skontala da me je Jovanka sa bloga Jovankin Svet tagovala.Da ljudi,da! Neko da me taguje! Stvarno sjajno ♥ Tako da,idemo odmah na pitanja.. ;)


1.Da li imas kucnog ljubimca?

Imam macku,i zove se Boki.Da ne bih bio odgovor ovako kratak,napisacu vam i kako je doslo do toga da ga primim u kucu.Ovako,moja ulica je zapravo slepa ulica i to je jako zabaceno.Na kraju ima jedan covek imanje koji se zove Borko.I on ima dosta ljubimaca,da ne nabrajam.On je nosio mog Bokija tada kada smo ja i mama izlazile ispred kuce.Ja sam ga videla i rekla sam kako je mnogo sladak i kako bih volela da ga imam za ljubimca.On je hteo da mi ga da ali je mama rekla da ne dolazi u obzir.Ja jedina nisam imala nijednog ljubimca.I pocela sam da placem i vikala sam na sav glas : "Mama zelim njega! Nijednog drugog! Znam da me samo lazes kako ces mi kupiti nekog desetog! ZNAM!" I na kraju,mama mi je dopustila,ja sam ga drzala i od tada se ljubav izmedju nas dvoje stvorila:) ♥ 

Vrlo zanimljiva prica,jel da?

2.Da prave film o tebi ko bih glumio?

Sve osobe kao u mom zivotu.Gde idem,kamera zamnom,i sve su to glumci haha :) Mislim,bilo bih logicno,jel? Prave film o meni.Da prave bas o meni,ja bih jedino pricala o svom zivotu,prikazivala bih ljude na neke trenutke cisto da ih vide i tako to,ako bih to bio film kao dogadjaj,naravno da bih glumili svi uobicajeni ljudi - moji prijatelji,porodica,komsiluk itd.. :)

3.Omiljena knjiga?
Procitala sam toliko knjiga,da stvarno ne znam koja mi je omiljena.Jer,ja i zaboravim na njih,na neke koje su mi bile fantasticne i onda kada se setim,nije u redu sto sam neke pogresne napisala.I eto,ne mogu da vam kazem.Jedino cu vam reci koju sada citam.A citam : Letopisi Narnije - Princ Kaspijan.Samo da znate,ima i film pa ako ste u prilici da procitate knjigu,ili pogledate film,obavezno jer su moji utisci do sada,sjajni,prezanimljiva knjiga ♥ :)



4.Kojom rukom pises?
Pisem desnom,ali sam trebala da budem levak.Ovako je to bilo: Moja baba Ana je bila levakinja i kada je moja mama ostala trudna i rekli su joj da je devojcica,a zapravo je bio decak.I trebala se zvati Jelena.Normalno,kada su videli posle porodjaja da je decak,nisu nikako mogli da smisle ime,pa su dali po mom dedi Savi,Aninom muzu :) Tako da je moj brat levak.Da..jos jedna veoma zanimljiva prica.

5.Oblast koja te najvise zanima?
Fotografija,magija i vampiri.Ja sam totalno zaludjena time.Fotografija mi je u simpatiji bila uvek,i uvek sam fotografisala,magija mi se probudila u tu oblast gledajuci Harry Potter-a,a za vampire je naravno zasluzen Twilight,a i veoooooma mi je mocan njihov izgled,naravno i moci.Znaci,objasnila sam vam sve ♥ :)

6.Nacrtaj nesto suprotnom rukom.
Nazalost,ne znam program na kojim se to radi tako da nista od toga nece biti,a i verujem vam da kada bih nacrtala,ne bih rekli nista posebno,samo bih se onesvestili ;)

7.Link tvog omiljenog bloga?
Ne mogu da biram,ima ih mnogo.Jedno desetak najvise ali kada bih mogla da biram,rekla bih da je to Tijana,jer Tijana stvarno pise predobre postove,ali ima jedna mana,sto ne bih rekla sada u ovom trenutnku :) A njen link: tijanasdiary.blogspot.com


8.Da imas svoj zivotni film,kako bih se zvao?
"Dream with Jelena" ili "Sanjajte sa Jelenom"
Znaci,ja sam veciti sanjar.Imam sto sanova.Iii...da.Znaci,ja vecito sanjam i imam 1OOOOOOO zelja koje treba ispuniti,popuniti ili barem osmina toga ostvariti.Ma ne znam sta da vam kazem,naslov govori sve :)

9.Na blogu si od?
Ja mislim od novembra ili decembra,tada sam imala blog koji se zvao Jelena's Cookie ali nije uspeo.Onda sam otvorila ovaj,stvarno ne znam kad.A pocela sam da se trudim u februaru :) ♥

1O.Najveci strah?
Nemam neki odredjeni strah,stvarno nemam.Jedino sam se pre bojala kada sam gledala neku strasnu scenu,mislila sam da se taj isti covek krije ispod mog kreveta i da ce da iskoci i da me ubije,znaci strasno je to bilo.Pa sam imala strah od paukova,buba i ostalih cudnovatih stvorenja,sada se samo najezim,a vrisnem kada vidim nekog crnog pauka,cisto da se zna,ali to nije neki veliki strah, inace od nicega vise ne strahujem :) Ako hocete da znate,sada sam otkrila taj strah - plasim se strasnih slika i ubistvenih.


11.Zasto si napravila blog?
Ja sam neko vreme pratila youtubere,preko njih sam i otkrila za blog.I reko,zasto da ne vidim sta je to? Svidelo mi se,pratila sam mnogo njih i redovno citala postove,medjutim nisam imala gmail tako da nisam mogla to da napravim,a brat mi nije dao.Na kraju,kada sam napravila,skontala sam da to moze da se odjavi.A i da,videla sam da je moja drugarica Milica imala blog tako da je i to uticalo na mene,ali ne mnogo...


12.Osoba koja je ostavila jak uticaj na tebe?
Moja mama naravno,ja joj se apsolutno divim.Da znate sta je sve moja mama prosla,i na vas bih ostavila jak uticaj.Stvarno...ona je jedna osoba koja je nezamenjiva ♥ Ako ne racunamu mamu,onda bih to bio moj teca Janko,iako ga nisam bas dobro upoznala,bila sam mala a umro je ne prirodnom smrcu,ne bih o tome :)

13.Da li licno poznajes nekog ko ima blog?
Poznajem samo Milicu i Anu,ali mi odavno zivimo zajedno u ulici,tako da se poznajemo duze vreme,ni kada nismo obe znale za blog,tako da :) ♥
Ovo je njihov blog: tinadreamer.blogspot.com

14.Slika koja te najbolje opisuje?


15.Da li imas instangram? 
Nemam,ali pre sam imala,pa sam izbrisala. :)

16.Koju super moc bih volela da imas?
Pa ne znam,mozda bih to bilo da citam misli ljudima,jer bih onda znala sta sve misle o meni dok nesto pricam i objasnjavam i tako nesto ... :) Ili moc da odmah nabubam sve napamet sto treba i lekcije i sve...

17.Kakve postove najvise volis?
Treapty postove.Kada opisuju sta su radili,zanimljive dogadjaje i tako nesto,bas volim takve jer stvarno cujem dosta dobrog,zanimljivog i ja to mogu da uradim,uglavnom nemam neki posebni razlog,ali eto takve najvise volim.

18.Da si zivotinja koja bih bila?
Vuk definitivno,on mi je i omiljena zivotinja,niko me ne lovi i bas mi je lepo :) ♥


19.Koju kameru koristis?
Ne koristim neku posebnu kameru,koristim telefon za slikanje postova,a i slikanje u prirodi.Ali pitala sam mamu da mi kupi neki jeftin Nikon,a da dobro slika i ona je rekla da moram da slavim u kuci da bih imala Nikon,tako da..razmotricemo tu ponudu ;)

2O.Telenat koji bih volela da posedujes?
Da mogu da vratim vreme unazad i da izmenim kako ja zelim da bude,prelako pitanje barem za mene :)

21.Leto ili zima?
Leto 1OOOOOOOOOOO% ♥♥


22.Prvo sto ti padne na pamet?
Prolece hahaha :) 
Stvarno mi je to prvo palo na pamet.

23.Fanta ili cola?
Cola,naravno :) ♥

24.Sta radis kada ti je dosadno?
Uzmem da citam knjigu,da se vozam,da pisem post,gledam TV,budem na telefonu,pomazem mami,slusam muziku,budem na kompjuteru,igram igrice,slikam selfie,jedem itd... :)

25.Slika ili video?
Teska odluka stvarno.Obadvoje volim i ne mogu da se odlucim.Slika govori 1OOO reci,a opet u videu je sve pojasnjeno,ma da moze i na slici :)
Hajde slika ! :)

26.Cime se ponosis?
Svakom peticom i cetvorkom u skoli,to je logicno,i naravno svojim dobrim delima :) ♥

27.Twitter ili Instangram?
Ne volim ni jedno ni drugo.

28.Kako si dosla na ideju da zapocnes blog?
Pratila sam dosta blogova koji su bili dobri i to mi je dalo inspiraciju,a i moje komsinice su imale pre blog jos jedan,pa je i to VRLO MALO uticalo na mene :)

29.Folk ili rock?
Hmm...rock ♥
|

3O.Sta ti izmami osmeh na lice?
Sve zavisi u kojim trenucima,nekad to bude FAKE osmeh,nekada pravi i istiniti,sve zavisi u kako kojem slucaju,ali uglavnom je to neka sala,dobra ocena u skoli, i mama :) ♥



Tagujem:
teodorassmallworld.blogspot.com
http://girlslifebyaleksandra.blogspot.com/
http://simonasdiary.blogspot.com/






6 коментара: