Tumblr Mouse Cursors

субота, 28. март 2015.

Odkud ja u blogerkama?!




Zdravo,evo i mene.Dobila sam ideju da vam napisem odkud ja u blogerkama,kako je sve pocelo tacnije.Mozda vam nece biti zanimljivo ali ja cu dati sve od sebe da napisem sto je bolje moguce.Navescu potpuno sve,tako da se nadam da cete uzivati u ovom postu. :)



Za mene biti blogerka znaci mnogo odgovornosti.Morate pisati redovno postove,reklamirati se.Ipak,morate biti spremni na sve.Blog je jedna super zajednica i mislim da bih svako trebao biti blogerka ili bloger.Kada pisete postove,mozete izraziti vase sopstveno misljenje,a da vas niko ne osudjuje.Mozete biti ono sto ne mozete u stvarnosti.Mozete da se oslobodite.Jednostavno,biti blogerka je jedna predivna stvar ♥ :)


Preko bloga steknes puno prijatelja i prijateljica,upoznas ih i izgradjujes odnos sa njima.Blog je meni definitivno kao hobi i nikad ga necu smatrati poslom.Niti mislim da zaradjujem od njega.Pocela sam ga jer mnogo volim da citam tematske postove.Moje dve drugarice su pre mene napravile blog,objasnile mi sta i kako i mene je to zainteresovalo.Posle toga,gledala sam da nadjem sto vise blogova.Da istrazujem,i vidim kako to ide.Da protumacim postove,i da i ja steknem neko znanje.Prvi blog koji sam pogledala bio je Zoranin fashion blog. (http://www.zorannah.com/) ali me nije toliko zanimalo da otvorim modni blog.


Zatim sam pocela da gledam ostale blogove,ali nikako nisam mogla da im komentarisem,jer nisam imala gmail nalog.Druagrice su htele da mi naprave,ali mi nisu rekle da to moze da se odjavi.Na kraju,odlucila sam da cu napraviti - kud puklo da puklo! Na kraju je moj brat oktrio da zapravo moze da se odjavi.Ja sam tako napravila moj prvi blog koji se zvao Jelena's Cookies i nikako nije isao.To je bilo do mene.Niti sam se trudila,niti sam se reklamirala...nista.Jednostavno,bila sam novajlija i nista nisam shvatala,ali na kraju....


Ali,na kraju sam izbrisala taj blog i otvorila ovaj.Ni za ovaj se nisam preterano trudila,a onda sam se u decembru,ili januaru pocela da se trudim za blog,reklamirala sam se,pitala druga da mi pomognu ne bih li mi blog bio bolji,trazila lepe pozadine i sajtove za inspiraciju.Dosta sam naucila,i rekla nesto novo.Uclanjena sam u grupu blogerka : ~Only for Bloggers,BLOGGERS♥,-Bloggers♥ itd..Stekla sam mnogo dobrih prijateljica,koje su iste kao i ja - blogerke.Sprijateljila sam se sa mnogima: Teodorom A,Doroteom,Sandrom Z,i tako dalje...Ovim putem ih sve pozdravljam i saljem im poljubac,divne ste drage moje ♥♥ Za mene je blog bio jedno novo iskustvo,kao jedan nov zivot.Nisam mogla da spavam,a da ne pomislim na dan sa njima koji mi sledi,sa vama dragi moji i sa novim iskustvima.

Blog mi je postajao sve uspesniji,sve lepsi.Moram da zahvalim nekim osobama,vec svi znaju ko su,oni koji ne znaju to su : Alex,Dorotea i Milica i Ana.One su mi puno pomogle da mi blog bude lepsi.Hvala vam ♥ Bicu vam doveka zahvalna :* Stavila sam muziku na blog,trazila sam trendove i ideje.Htela sam da budem originalna i da mi blog bude dobar.


Iz dana u dan sam sve vise uzivala u onome sto radim.Sve cesce sam pocela da blogujem,tacnije da pisem postove.Mnogo sam vise blogova okrila i uspela sam.Dobila sam citaoce,koliko - toliko.Ja sam zadovoljna sa ovim uspehom,nadam se da ce se povecavati.Obozavam vas jednostavno ♥ Dobijala sam vise ideja,oktrivala sve vise i vise dobrih pesama,ma sve! :)





Nadam se da ste uzivali u ovom postu,sorry sto je bio kratak,morala sam da pojedem batak xD :) 
Salim se,izvinite stvarno ♥



Zbog cega ste vi hteli da budete blogerka ili bloger? 











3 коментара:

  1. Odlican post i bas si lepo objasnila! ♥ Zasto sam ga ja otvorila saznaj u narednim postovima ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Post je odlicann! Prelep, emotivan i sladak... Pogledaaj na Sandrinom blogu sta je za mene blog. Ne na onu Sandru odozgo vec onu drugu..

    ОдговориИзбриши
  3. Super post draga, baš sam uživala čitajući ga, samo nastavi tako :* ako želiš posjeti moj blog :) http://fdiarybyz.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши